Interjútechnika tréning

Interjútechnika tréning

Képzésünk kifejezetten azoknak a kollégáknak javasolt, akik rendszeres és aktív résztvevői az interjúztatás folyamatának, és szeretnék bővíteni mind kérdésekben, mind szituációkban a kiválasztási eszköztárukat. Szívesen elkerülnék az általános kérdéseket, és minél inkább a pozícióra szabottan igyekeznének feltárni a jelentkezők karakterét és várható teljesítményét.

Tréningünk során megismerkedünk az interjúztatást kiegészítő egyéb kiválasztási lépésekkel, mint pl. a kompetencia felmérések. Kérés esetén, a résztvevők költségtérítés ellenében maguk is kitölthetnek kompetencia felméréseket a személyes tapasztalatszerzés végett.

A tréning során az általánosságokon, a CV célirányos áttekintésén túllépve megismerkedünk a kompetencia és viselkedés alapú interjúkérdésekkel, szituációs gyakorlatokkal és azok elemzési módszertanjaival. A résztvevők kérései alapján kiválasztunk 2-3 pozíciót, melyekre szabott konkrét interjú előkészítést és lebonyolítást csinálunk meg együtt.

A tréninget mindazoknak ajánljuk, akik felismerik, hogy a céget a kiválóan kiválasztott és megtartott lelkes kollégák működtetik. A jövő az ő kezükben van, épp ezért érdemes a lehető legjobb eszközökkel szűrni jelentkezőink körét.

Maximális létszám: 12 fő

Képzés módja: Online és/vagy Offline (egyeztetés alapján)

Képzés időtartama: 8 óra vagy 2×4 óra (egyeztetés alapján)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.